Редактор: e-mail: Колаж Фейсбук/бТВ, Булфото, видео Фейсбук/бТВ Факт е, че се намираме в

...
Редактор: e-mail: Колаж Фейсбук/бТВ, Булфото, видео Фейсбук/бТВ Факт е, че се намираме в
Коментари Харесай

Христо Иванов за Борисов: Неговото мото е нито ден без лъжа

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Фейсбук/бТВ, Булфото, видео Фейсбук/бТВ 

Факт е, че се намираме в предизборна акция, която се показва освен, по този начин ми прави мощно усещане, в един поразителен поток от неистини, които настоящият министър председател лее. Видно си е сложил за цел да съблюдава по този начин остарелия писателски закон - нито ден без ред. Той го е преформулирал - нито ден без неистина, изключително във връзка с " Демократична България " в някои дни и по две неистини се създават, като вчерашния ден. Но аз няма да се занимавам с в действителност тези потресаващи неистини. 

Това сподели от трибуната на Народното събрание мощният човек в " Демократична България " Христо Иванов.

Има една тематика обаче, с която доста спекулира господин Борисов. Това е отношението към сигурността, отношението към геополитическата ориентировка на страната, и истината е, че това дълго и трудно прощаване с неговото ръководство ще свърши, само че ние ще би трябвало да можем да продължим по тези извънредно значими тематики да работим. И в този смисъл, не е зле, в случай че някой в ГЕРБ има въобще някакво чувство на независимо мислене, да помолите премиера, да спре с употребата на тези тематики, сподели още Христо Иванов.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР